Pastasalat, torskerogn og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Lav en lÌkker pastasalat ved at blande pasta, skinke i tern, skyllede cherrytomater i halve, tilberedte edamamebønner, skyllet og renset peberfrugt i tern og lidt pesto. Pak pastasalaten i en beholder med tÌtsluttende lüg - husk en lille ske eller gaffel.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med lidt skyllet salat og torskerogn. Rist evt. torskerognen i lidt olivenolie pü en pande. Det giver en ekstra lÌkker smag. Pak evt. en lille smule mayo i en bøtte med tÌtsluttende lüg. Sü kan ungerne selv toppe maden, nür der skal spises. Husk en lille ske.

3. Pak lidt vasket agurk i stave i madkassen sammen med en hĂĽndfuld skyllede hindbĂŚr eller anden frugt.

4. Smør en tortilla med lidt peanutbutter og rul sammen om en banan. SkÌr i skiver og pak i madkassen som en lÌkker snack.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre