Pekingsuppe med bambusskud og kylling. Hertil risnudler.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambrune champignon
  • 4 cmfrisk ingefær
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 1.5 litervand
  • 3 terninghønsebouillon
  • 300 gramgulerødder
  • 140 grambambusskud
  • 1 spsksukker
  • 2 spskeddike
  • 0.5 dlsoya
  • 2 spskmajsstivelse
  • 200 gramrisnudler
  • 3 stkforårsløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  chilisauce
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pekingsuppe med bambusskud og kylling. Hertil risnudler.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Pekingsuppe er en lækker og klassisk sur-sød suppe med svampe og kylling. Vi serverer den med risnudler og topper med chilisauce og forårsløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambrune champignon
  • 4 cmfrisk ingefær
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 1.5 litervand
  • 3 terninghønsebouillon
  • 300 gramgulerødder
  • 140 grambambusskud
  • 1 spsksukker
  • 2 spskeddike
  • 0.5 dlsoya
  • 2 spskmajsstivelse
  • 200 gramrisnudler
  • 3 stkforårsløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  chilisauce

Fremgangsmåde

1. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skræl ingefæren og riv den fint. Steg begge dele i en stor gryde med olie. Tilsæt herefter kyllingestykkerne, vand og boullion. Lad det hele koge i 20-25 minutter.

2. Skræl imens gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Dræn bambusskuddene, skær dem i tynde strimler og tilsæt både bambus og gulerødder i gryden sammen med sukker, eddike og soya.

3. Tag kyllingen op og riv kødet i strimler med to gafler og kom det i gryden igen. Smag til med salt og peber. Jævn suppen med majsstivelse rørt op i vand.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

5. Skyl og rens forårsløgene, skær top og bund fra og skær forårsløgene i tynde ringe.

6. Server den dampende varme suppe med risnudler og forårsløg og chilisauce på toppen. Så må der slubres - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn skære champignon i skiver og smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.