Pesto med persille og solsikkekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grambredbladet persille
  • 1.5 dlrapsolie
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 1 fedhvidløg
  •  citron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pesto med persille og solsikkekerner

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.9, Meget populær

Persillepesto er lidt en overset størrelse. Særligt fordi den smager virkelig godt og er helt vildt billig at lave. Den er fantastisk i madpakken, til nykogte kartofler eller i en pastasalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grambredbladet persille
  • 1.5 dlrapsolie
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 1 fedhvidløg
  •  citron
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Nip bladene af persillebundtet, skyl dem og kom dem i en blender eller en høj skål.

2. Tilsæt resten af ingredienserne og blend på livet løs, til du har en sammenhængende pesto uden klumper.

3. Smag til med salt, peber og citron, og så er der pesto! Nemt ik'?

4. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.