Pesto med persille og solsikkekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grambredbladet persille
  • 1.5 dlrapsolie
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 1 fedhvidløg
  •  citron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pesto med persille og solsikkekerner

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Persillepesto er lidt en overset størrelse. Særligt fordi den smager virkelig godt og er helt vildt billig at lave. Den er fantastisk i madpakken, til nykogte kartofler eller i en pastasalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grambredbladet persille
  • 1.5 dlrapsolie
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 1 fedhvidløg
  •  citron
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Nip bladene af persillebundtet, skyl dem og kom dem i en blender eller en høj skål.

2. Tilsæt resten af ingredienserne og blend på livet løs, til du har en sammenhængende pesto uden klumper.

3. Smag til med salt, peber og citron, og så er der pesto! Nemt ik'?

4. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre