Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Persillepesto er lidt en overset størrelse. Særligt fordi den smager virkelig godt og er helt vildt billig at lave. Den er fantastisk i madpakken, til nykogte kartofler eller i en pastasalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 grambredbladet persille
- 1.5 dlrapsolie
- 50 gramsolsikkekerner
- 1 fedhvidløg
- citron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Nip bladene af persillebundtet, skyl dem og kom dem i en blender eller en høj skål.2
Tilsæt resten af ingredienserne og blend på livet løs, til du har en sammenhængende pesto uden klumper.3
Smag til med salt, peber og citron, og så er der pesto! Nemt ik'?4
Velbekomme!