Pestosnegle med fuldkorn

Ingredienser

Retten kan fryses

( Ca. 24 styk )

  • 2 dlmælk
  • 1 dlkogende vand
  • 25 gramgær
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 tsksalt
  • 1/4 dlolivenolie
  • 300 gramhvedemel
  • 100 gramgrahamsmel
  • 200 grampesto
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pestosnegle med fuldkorn

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Disse pestosnegle er virkelig gode som snacks i ungernes madpakke - eller til faldende blodsukker sidst på dagen. Du kan bruge lige den pesto, du bedst kan lide. Vi har brugt basilikumpesto, men du kan også bruge rucolapesto eller rød pesto. Det er dig, der er kokken - det er dig, der bestemmer. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 dlmælk
  • 1 dlkogende vand
  • 25 gramgær
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 tsksalt
  • 1/4 dlolivenolie
  • 300 gramhvedemel
  • 100 gramgrahamsmel
  • 200 grampesto
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Bland mælken med det kogende vand, så blandingen er lillefingerlun. Rør gæren ud i mælkeblandingen sammen med honningen i en røremaskine - eller brug en grydeske og dine superkræfter! Tilsæt salt, olie og mel lidt efter lidt, til dejen er fast og smidig og lige nøjagtigt ikke klæber til fingrene. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt hvedemelet - eller måske skal du tilsætte lidt mere. Lad dejen hæve tildækket i skålen i en time, mens du laver fyldet.

2. Del dejen i to og rul ud på et meldækket bord til to aflange stykker på ca. 30 x 40 cm. Fordel pestoen på dejen og smør det ud på hele fladen - bortset fra de øverste fem centimeter på den lange led. De skal bruges til at lukke med. Rul forsigtigt dejen fast sammen som en roulade. Skær evt. de to lidt ujævne ender af. Del derefter rullerne i ca. 12 stykker hver, alt efter hvor store, du synes, pestosneglene skal være.

3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade med hånden. Lad pizzasneglene efterhæve tildækket i 30 min. og opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

4. Bag pestosneglene i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne på toppen.

5. Så er der lækre snacks til madpakken - og til faldende blodsukker om eftermiddagen. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre