Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Det her er en af de bedste og nemmeste pizzaopskrifter, der findes! Minipizzaer lavet ud af fuldkornspitaer, toppet med tomatketchup, skinke og mozzarella. Hurtigere og nemmere bliver det ikke. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- ketchup
- 150 gramkogt skinke
- 2 kuglemozzarella
- 10 stkcherrytomater
- 1/2 stkagurk
- 1/2 spsktørret oregano
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Smør de hele pitabrød med en god slat tomatketchup. Undlad dog at smøre ketchup på den yderste halve centimeter af pitabrødene.3
Riv skinken og mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på pitabrødene med skinken nederst og mozzarellaen øverst. Drys med lidt tørret oregano på toppen.4
Bag pitapizzaerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden på toppen.5
Skyl imens cherrytomater og agurk. Skær agurken i stave til gnavergrønt og server sammen med cherrytomaterne som tilbehør til lynpizzaerne.6
God fornøjelse :o)Tip
Disse pitabrød er også super gode i ungernes madpakker. Vores unger er i hvert fald vilde med dem :o)