Pita, æg og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk et pitabrød og smør det med lidt friskost. Fyld det med skyllet salat, spegepølse i skiver og skyllede tomater i skiver.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og et hårdkogt æg i skiver. Pynt evt. med lidt mayo og purløg, hvis ungerne er til det. Eller pak mayoen i en bøtte for sig, så kan ungerne selv toppe æggemaden, når der skal spises. Husk en lille teske.

3. Pak lidt edamamebønner, tilberedt efter anvisningen på posen, skyllede blåbær og et par dadelsnacks i madpakken.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe spegepølse i skiver, men oftest er det billigere at købe en hel og skære den selv. Og så smager de oftest også bedre. Kan du finde en økologisk udgave, er det perfekt. De er efterhånden ret billige, og så er de i 99% af tilfældene helt uden nitrit (E249 og E250), der er et bakteriehæmmende og farvebevarende tilsætningsstof, som findes i mange færdigskårede spegepølser, og som i for store mængder mistænkes for at være kræftfremkaldende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre