Pita-pizza med skinke og champignoner. Hertil gulerodsstave og melonsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 gramskinkestrimler
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 300 gramgulerødder*
  • 25 grampinjekerner
  • 0.5 stkhonningmelon
  • 125 gramkrøllet salatmix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Minipizzaer er super nemme at lave, og så er de et hit hos ungerne. Vi serverer pita-pizzaerne med gulerodsstave og en simpel melonsalat med honningmelon og ristede pinjekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel pizzasaucen på pitabundene og top herefter med skinkestrimler, champignonskiver og revet mozzarella.

4. Bag pita-pizzaerne i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er blevet gylden.

5. Skræl gulerødderne og skær dem ud efter eget ønske.

6. Rist pinjekernerne på en tør pande. Skær melonen ud efter eget ønske og vend den sammen med salaten, en god sjat olivenolie, salt og peber og top med ristede pinjekerner.

7. Server de sprøde pita-pizzaer sammen med gulerodsstave og melonsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egen pita-pizza. Ekstra smag: Drys pita-pizzaerne med tørret oregano.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre