Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Minipizzaer er super nemme at lave, og så er de et hit hos ungerne. Vi serverer pita-pizzaerne med gulerodsstave og en simpel melonsalat med honningmelon og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkpitabrød med fuldkorn
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 100 gramskinkestrimler
- 100 gramskiveskårne champignon
- 150 gramrevet mozzarella 13%
- 300 gramgulerødder
- 25 grampinjekerner
- 0.5 stkhonningmelon
- 125 gramkrøllet salatmix
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel pizzasaucen på pitabundene og top herefter med skinkestrimler, champignonskiver og revet mozzarella.4
Bag pita-pizzaerne i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er blevet gylden.5
Skræl gulerødderne og skær dem ud efter eget ønske.6
Rist pinjekernerne på en tør pande. Skær melonen ud efter eget ønske og vend den sammen med salaten, en god sjat olivenolie, salt og peber og top med ristede pinjekerner.7
Server de sprøde pita-pizzaer sammen med gulerodsstave og melonsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egen pita-pizza.
Ekstra smag: Drys pita-pizzaerne med tørret oregano.