Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Pita-pizzaer er et hit i de fleste børnefamilier - og så er de super hurtige at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med færdig pizzasauce, tynde skiver af squash, revet mozzarella og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stksquash
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 150 gramrevet mozzarella 13%
- 70 gramsalatmix
- 2 stktomater
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 stkrødløg
- 2 spskeddike
- 90 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl squashen og skær den i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel tomatsauce, squash og mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er blevet gylden.4
Imens pita-pizzaerne bages i ovnen: Skyl salat, tomat og basilikum. Skær salaten og tomaterne i den ønskede størrelse. Hak basilikum fint. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.5
Vend det hele sammen i en skål med en god sjat olivenolie, eddike, salt og peber.6
Server de sprøde pita-pizzaer toppet med pesto og basilikumsalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egen pita-pizza.