Pita-pizza med tomat, squash, revet mozzarella og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stksquash
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 70 gramsalatmix
  • 2 stktomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkrødløg
  • 2 spskeddike
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pita-pizza med tomat, squash, revet mozzarella og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pita-pizzaer er et hit i de fleste børnefamilier - og så er de super hurtige at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med færdig pizzasauce, tynde skiver af squash, revet mozzarella og pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stksquash
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 70 gramsalatmix
  • 2 stktomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkrødløg
  • 2 spskeddike
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl squashen og skær den i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel tomatsauce, squash og mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er blevet gylden.

4. Imens pita-pizzaerne bages i ovnen: Skyl salat, tomat og basilikum. Skær salaten og tomaterne i den ønskede størrelse. Hak basilikum fint. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.

5. Vend det hele sammen i en skål med en god sjat olivenolie, eddike, salt og peber.

6. Server de sprøde pita-pizzaer toppet med pesto og basilikumsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egen pita-pizza.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre