Pita-pizza med tomat, squash, revet mozzarella og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stksquash
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 70 gramsalatmix
  • 2 stktomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkrødløg
  • 2 spskeddike
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pita-pizzaer er et hit i de fleste børnefamilier - og så er de super hurtige at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med færdig pizzasauce, tynde skiver af squash, revet mozzarella og pesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl squashen og skær den i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel tomatsauce, squash og mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca. 10-15 min. til osten er blevet gylden.

4. Imens pita-pizzaerne bages i ovnen: Skyl salat, tomat og basilikum. Skær salaten og tomaterne i den ønskede størrelse. Hak basilikum fint. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.

5. Vend det hele sammen i en skål med en god sjat olivenolie, eddike, salt og peber.

6. Server de sprøde pita-pizzaer toppet med pesto og basilikumsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egen pita-pizza.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre