Pitabrød med kyllingekebab og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med kyllingekebab og hvidløgsdressing

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Pitabrød fyldt med kyllingekebab og hvidløgsdressing - what´s not to like? Her har vi brugt færdigstegt kebab og rørt en hurtig hvidløgsdressing. En virkelig nem og lækker omgang aftensmad. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rør presset hvidløg og creme fraiche sammen i en skål og smag til med salt og peber.

2. Skyl spidskål, tomater og agurk og snit det efter hele eget ønske. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Dræn majsene for væde. Anret grøntsagerne i små skåle.

3. Varm en pande med olivenolie og steg kebabkødet.

4. Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og komme grøntsagerne i små skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre