Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Pitabrød er et hit hos de fleste børnefamilier. Her har vi fyldt pitabrødene med kyllingestrimler stegt med karry og paprika, ærter, agurk, rød peber, cherrytomater, salat, humus og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrød peberfrugt
- 0.5 stkagurk
- salat efter eget valg
- 10 stkcherrytomater
- 200 gramfrosne ærter
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskpaprika
- 350 gramkyllingestrimler
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- 200 gramhumus
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl peberfrugt, agurk, salat og cherrytomater og skær dem ud efter eget ønske. Overhæld ærterne med kogende vand.2
Varm en pande med olivenolie op og svits karry og paprika - begynd evt. med halvdelen, så kan du altid tilsætte mere, når du smager til. Tilsæt kyllingestrimler og steg dem efter anvisningen på posen.3
Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.4
Sæt alle ingredienserne ind på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre i kyllingestrimlerne.