Pitabrød med kyllingestrimler, grønt, humus og creme fraiche

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  •  salat efter eget valg
  • 10  stkcherrytomater
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  • 200 gramhummus
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med kyllingestrimler, grønt, humus og creme fraiche

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pitabrød er et hit hos de fleste børnefamilier. Her har vi fyldt pitabrødene med kyllingestrimler stegt med karry og paprika, ærter, agurk, rød peber, cherrytomater, salat, hummus og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkagurk
  •  salat efter eget valg
  • 10  stkcherrytomater
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  • 200 gramhummus
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl peberfrugt, agurk, salat og cherrytomater og skær dem ud efter eget ønske. Overhæld ærterne med kogende vand og lad dem stå til de er tøet op.

2. Opvarm en pande med olivenolie og svits karry og paprika - begynd evt. med halvdelen, så kan du altid tilsætte mere, når du smager til. Tilsæt kyllingestrimler og steg dem efter anvisningen på posen.

3. Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.

4. Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre i kyllingestrimlerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre