Pitabrød med oksekarry og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med oksekarry og grøntsager

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Pitabrød er en vaskeægte familieklassiker - og så er pitabrød fantastiske til børn, fordi de gør det nemt for børn selv at bestemme indholdet. Her har vi fyldt pitaerne med oksekød og masser af grøntsager. Så må der gabes højt - god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Hak løget og steg det i lidt olivenolie på en pande, til det har taget farve. Tilsæt kødet og steg videre under omrøring, indtil kødet er brunet godt af. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med karry og oregano.

2. Tilsæt vand og bouillonterning og lad det hele simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

3. Skær de øvrige grøntsagerne i skiver efter smag og sæt det hele på bordet sammen med lunet pitabrød, kødsovs og dressing.

4. Lad alle i familien sammensætte deres helt eget favoritpita - velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i mindre stykker og smage kødsaucen til.



Har du porrer i køkkenet, så kan du bruge dem i stedet for løg - det smager også dejligt!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre