Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Pitabrød er en vaskeægte familieklassiker - og så er pitabrød fantastiske til børn, fordi de gør det nemt for børn selv at bestemme indholdet. Her har vi fyldt pitaerne med oksekød og masser af grøntsager. Så må der gabes højt - god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 500 gramhakket oksekød
- 200 gramgulerødder
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 dlvand
- 1 terningoksebouillon
- salat efter eget valg
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 140 gramløse majs
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hak løget og steg det i lidt olivenolie på en pande, til det har taget farve. Tilsæt kødet og steg videre under omrøring, indtil kødet er brunet godt af. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med karry og oregano.2
Tilsæt vand og bouillonterning og lad det hele simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.3
Skær de øvrige grøntsagerne i skiver efter smag og sæt det hele på bordet sammen med lunet pitabrød, kødsovs og dressing.4
Lad alle i familien sammensætte deres helt eget favoritpita - velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i mindre stykker og smage kødsaucen til.
Har du porrer i køkkenet, så kan du bruge dem i stedet for løg - det smager også dejligt!