Pitabrød med oksekød og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 300 gramgulerødder*
  • 100 gramchampignon
  • 2 dlvand
  • 1 terningoksebouillon
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 1/2 stkicebergsalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 stkrød peberfrugt
  • 1/2 stkagurk
  • 100 gramrevet ost
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød med fyld er en familiefavorit! Her serveret med oksekød og masser af grøntsager. Hvis du har mod på det, så prøv at lave dine egne pitabrød efter vores opskrift. Det er slet ikke svært! Klik på kokkehuen i ingredienslisten, så får du opskriften. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint og steg det i lidt olivenolie på en pande, til det har taget farve. Tilsæt kødet og steg videre under omrøring, indtil kødet er brunet godt af.

2. Riv gulerødderne og tilsæt halvdelen dem sammen med vaskede champignoner i skiver og rør godt.

3. Tilsæt vand og bouillonterningen og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

4. Skær de øvrige grøntsagerne i skiver efter smag og sæt det hele på bordet sammen med revet ost, resten af gulerødderne, kødet, ketchup og evt. dressing, hvis du har det på lager. Lad alle i familien sammensætte deres helt eget favoritpitabrød!

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre