Pitabrød med oksekødsfyld fra madpandekager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er nem og lækker aftensmad, og det er endnu nemmere, når fyldet er lavet på forhånd. Her har vi fyldt pitabrødene med resterne af fyldet fra vores lækre madpandekager. Så får du en ekstra hurtig dag i køkkenet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm oksekødsfyldet i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Skyl agurken og skær halvdelen i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Rens og skyl peberfrugterne og skær halvdelen i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Skær løget i ringe.

3. Stænk pitabrødene med lidt vand og lun dem i ovnen eller brødristeren.

4. Stil alt på bordet sammen med dressingen og lad alle sammensætte deres eget favoritpitabrød.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre