Pitabrød med mexicanske quinoarester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er nem og lækker aftensmad, og så kan de fyldes med lige præcist det, du og familien har lyst til. Her har vi brugt rester fra vores mexicanske quinoafad og masser af grøntsager. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens quinoafad på komfuret eller i mikroovnen.

2. Skyl, skræl og rens grøntsagerne. Riv salaten i mindre stykker, skær tomater og agurk i skiver og gulerødder og peberfrugt i stave til gnavergrønt. Stil det hele på bordet i små skåle sammen med quinoaresterne.

3. Lun pitabrødene i en brødrister, eller giv dem ca. 30 sekunder i mikroovnen.

4. Lad alle ved bordet sammensætte deres helt egen yndlingspita.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre