Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi elsker pitabrød! De er super nemme at lave og kan fyldes med alverdens lækkerier. Her har vi fyldt dem med svinekød og grove grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 150 grambønnespirer
- 400 gramhakket svinekød
- 2 spsksoya
- 1 pottefrisk basilikum
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit spidskålet fint og kom begge dele op i små skåle.2
Pil skrællen af løg og hvidløg, skær løget i små tern og hak hvidløget fint. Skyl bønnespirerne.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakket svinekød og brun det godt af. Tilsæt bønnespirer og soya og smag til med lidt peber.4
Skyl basilikum og hak det fint. Rør basilikum, creme fraiche, salt og peber sammen og kom det op i en lille skål.5
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.6
Server de lune pitabrød med hakket svinekød, grove grøntsager og lækker basilikumdressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og komme pitabrødene i ovnen eller på brødristerne.
Ekstra smag: Top med tørret eller frisk chili