Pitabrød med svinekød og grove grøntsager. Hertil basilikumdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgulerødder*
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 150 grambønnespirer
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 spsksoya
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker pitabrød! De er super nemme at lave og kan fyldes med alverdens lækkerier. Her har vi fyldt dem med svinekød og grove grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit spidskålet fint og kom begge dele op i små skåle.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg, skær løget i små tern og hak hvidløget fint. Skyl bønnespirerne.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakket svinekød og brun det godt af. Tilsæt bønnespirer og soya og smag til med lidt peber.

4. Skyl basilikum og hak det fint. Rør basilikum, creme fraiche, salt og peber sammen og kom det op i en lille skål.

5. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

6. Server de lune pitabrød med hakket svinekød, grove grøntsager og lækker basilikumdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og komme pitabrødene i ovnen eller på brødristerne. Ekstra smag: Top med tørret eller frisk chili

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre