Pitabrød med tunsalat og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød med tunsalat er sund og hurtig aftensmad til dage, hvor tiden er knap. Du kan selvfølgelig købe pitabrødene i supermarkedet, men du kan også prøve at lave vores udgave. Du får opskriften ved at klikke på kokkehuen i ingredienslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hæld væden fra tunen og mos det med avocadokødet. Bland det herefter med mayonnaise og peberfrugter, agurk og tomater i tern. Smag til med salt og peber. Skær de skrællede gulerødder og bladselleri i stave.

2. Lun pitabrødene og fyld dem med lidt salat og tunsalat - og server med gnavergrønt.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du tilsætter lidt citronsaft til avocadokødet, når du moser det med tunen, bliver avocadoen ikke brun. Hvis du ønsker en lidt lettere udgave af tunmoussen, kan du erstatte halvdelen af mayonnaisen - eller det hele - med skyr.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre