Pizzalasagne med oksekød og gnavergrønt - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  rester fra bolognese
  • 140 gramrevet ost
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er jo verdens bedste kombination af to retter - pizza og lasagne! Vi har brugt resterne fra gårsdagens bolognese som fyld mellem tortillapandekager, der er toppet med revet ost. Vi serverer den med gnavergrønt. Og vi har gjort aftensmaden ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag - eller assistere mor og far i køkkenet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Læg en tortilla på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel kødsovs og revet ost på tortillaen, top med endnu en og gentag dette til du har brugt alle tortillas. Du kan selv vælge, om der skal ost på den sidste.

3. Bag "lasagnen" i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller til den er gylden på toppen.

4. Skær agurken i stave til gnavergrønt og server som tilbehør til den lækre lasagne-pizza.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lægge fyld og tortillas i lag - det er lidt ligesom at bygge sandslot. De kan også skære agurk til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre