Pizza med bløde løg, pølse og ananas

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  •  durummel- til udrulning
  • 500 grampizzadej
  • 8 spsktomatsauce til pizza
  • 150 gramspegepølse
  • 200 gramananas i skiver
  • 1 kuglemozzarella
  • Tomatsalat
  • 20 stkcherrytomater
  • 50 gramgrønne oliven med paprika
  • 3 stkforårsløg
  • 1 kuglemozzarella
  •  balsamicoeddike
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med bløde løg, pølse og ananas

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Denne pizza er virkelig lækker! Tomatsauce nederst, derefter lækre bløde løg, pølse, ananas og selvfølgelig mozzarella på toppen :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  •  durummel- til udrulning
  • 500 grampizzadej
  • 8 spsktomatsauce til pizza
  • 150 gramspegepølse
  • 200 gramananas i skiver
  • 1 kuglemozzarella
  • Tomatsalat
  • 20 stkcherrytomater
  • 50 gramgrønne oliven med paprika
  • 3 stkforårsløg
  • 1 kuglemozzarella
  •  balsamicoeddike

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Hvis du har en pizzasten, skal du stille den på bagepladen i den kolde ovn, inden du tænder.

2. Skær løgene i ringe og steg dem bløde og lækre i lidt olivenolie på en pande. Bare smid dem på panden og lad dem stå og hygge sig, mens du ruller pizzaerne ud. Husk blot at røre engang i mellem.

3. Drys durummel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til pizzabunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på de ikke bliver for tykke! Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaerne til ovnen med, så flyt den udrullede pizzadej til et stykke bagepapir med fingrene, inden du smører den med tomatsauce.

4. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Fordel nu de bløde løg ovenpå, derefter pølse i skiver og ananas i mundrette bidder. Slut af med at rive mozzarellaen i små stykker og fordel dem jævnt på bundene. Flyt pizzaerne til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt det hele til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen sprød.

5. Imens laver du en hurtig tomatsalat ved at blande skyllede tomater skåret i halve sammen med oliven, forårsløg skåret på skrå og smuldret mozzarella. Dryp med lidt balsamicoeddike lige før serveringen.

6. Top evt. pizzaen med lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme - og husk, at pizza skal spises med fingrene :o)

Tip

Til to voksne og to børn, bliver der to pizzaer ud af opskriften. Har du angivet et andet antal, skal du regne med, at der skal bruges 200-225 gram pizzadej pr. pizza. Vi har brugt spegepølse som topping. Køb en hel og skær af den, så er der også til madpakkerne. Eller brug lige den slags pølse, du har lyst til :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre