Pizza med krydret kylling, peberfrugt og pesto. Hertil granatæble.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 2 kuglemozzarella
  • 130 gramgrøn pesto
  • 1 stkgranatæble
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med krydret kylling, peberfrugt og pesto. Hertil granatæble.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En super lækker og sprød pizza med krydret kylling, peberfrugt og ost, som vi topper med pesto. Vi serverer pizzaen med granatæblekerner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 2 kuglemozzarella
  • 130 gramgrøn pesto
  • 1 stkgranatæble
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  tørret oregano

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 varmluft.

2. Skyl og skær peberfrugten i skiver. Skær kyllingefileterne i mindre skiver. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Fold dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.

4. Fordel tomatsaucen på dejen. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter. Top med kyllingetern og peberfrugt. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel den over fyldet og drys med lidt oregano.

5. Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

6. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (pas på tøjet)!

7. Server den lækre pizza med pesto og granatæblekerner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre