Pizza med oksepastrami, mozzarella og rucola

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Woop woop! Fredagspizza er altså bare en fantastisk opfindelse. Selvom de også smager ret godt på en tirsdag. Og en mandag. Og en onsdag og torsdag. Og i weekenden, selvfølgelig. Vi siger det bare! Nå, men denne udgave er mega simpel med mozzarella, oksepastrami og rucola. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader - gerne 275 grader - over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Hvis du har en pizzasten, skal du stille den på bagepladen i den kolde ovn, inden du tænder.

2. Drys mel ud på bordet og rul pizzadejen ud til bunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på de ikke bliver for tykke! Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaerne til ovnen med, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du smører den med pizzasauce.

3. Fordel pizzasaucen på bundene. Undlad at smøre sauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel dem jævnt på bundene. Flyt pizzaerne til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt det hele til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen sprød.

4. Tag pizzaerne ud af ovnen. Fordel først oksepastrami på bundene og dernæst skyllet rucola. Alt efter familiens præferencer kan du evt. undlade rucola på den ene pizza, så man selv kan vælge.

5. Skyl tomaterne og halver dem. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Dryp evt. avocadokødet med lidt citron for at undgå, at det bliver brunt. Bland det hele sammen med salat og evt. lidt mere rucola, hvis du har noget tilovers.

6. Server de sprøde pizzaer med avocadosalaten og top med dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pizzasauce på dejen. De kan også rive osten og fordelen den.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre