Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker pizza med sprød parmaskinke, rucola og pesto. Serveret med en simpel tomatsalat med pesto og mozzarella eller cremet burrata som tilbehør. Vælg den ost du kan få fat i, og som du bedst kan lide. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfærdig pizzabund
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 60 gramparma- eller serranoskinke
- 100 gramrevet mozzarella 13%
- 75 gramrucola
- 3 stktomater
- 130 gramgrøn pesto
- 120 grammozzarella eller burrata
- tørret oregano
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Læg de færdige pizzabunde på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel pizzasaucen og top herefter med parmaskinke og revet mozzarella.3
Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min. Drys med tørret oregano.4
Skyl rucola og tomater. Skær tomaterne ud efter eget ønske og vend dem sammen med 2/3 af rucolaen, lidt olivenolie, halvdelen af pestoen og top med burrataen. Krydr med salt og peber.5
Top den sprøde pizza med rucola og pesto og server med tomatsalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele parmaskinke og revet mozzarella på pizzaen.