Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
En børnevenlig pizza med to slags pølser: Grillpølser og hvidløgsspegepølse. Og vi lover, at den smager mega godt! Vi topper med frisk basilikum og serverer med appelsinbåde som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 280 gramtomatsauce til pizza
- 250 gramøkologiske pølser
- 125 gramspegepølse med hvidløg
- 140 gramrevet mozzarella 13%
- 4 stkappelsin
- 0.5 pottefrisk basilikum
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 grader varmluft og rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.2
Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.3
Skær pølserne i mindre stykker. Top pizzaen med pølser, hvidløgsspegepølse og revet mozzarella. Bag pizzaerne i 10-15 min. til osten er gylden og skorpen sprød.4
Skær appelsinerne i både. Hak basilikum fint.5
Server de lækre pizzaer med basilikum på toppen og appelsinbåde som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.