Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en sprød vegetarpizza på fuldkornsbund med tomatsauce, squash og æg. Serveret med gulerodsstave og vindruer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspizzadej
- 0.5 stksquash
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 100 gramrevet ost
- 4 stkæg
- 500 gramstenfri vindruer
- 300 gramgulerødder
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl squashen og skær den i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.3
Fordel pizzasaucen og top herefter med squashskiver og revet ost. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Slå æggene ud over pizzaen.4
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min. Drys med salt og peber.5
Skyl vindruerne. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.6
Server den sprøde pizza med vindruer og gulerodsstave på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.
Ekstra smag: Drys med friske krydderurter på toppen - f.eks. purløg.