Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
25 min
De er super lækre, de her pizzasnitter med hakket oksekød og auberginer. De er super gode til madpakken eller som lækre snacks på farten. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkaubergine
- 400 gramhakket oksekød
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 dlketchup
- pizzadej
- 100 gramrevet ost
- salt
- peber
- bagepapir
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg. Skyl auberginen og skær den i mindre tern. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt aubergineternene og steg videre i ca. 5 minutter.3
Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune godt af. Tilsæt paprika, tørret oregano og ketchup. Smag sovsen til med salt og peber.4
Drys mel ud på bordet og rul pizzadejen ud til to bunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på de ikke bliver for tykke!5
Læg det ene dejstykke på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel fyldet på hele bunden og drys med revet ost. Læg forsigtigt det andet dejstykke oven på og tryk det let sammen.6
Bag den i ovnen ca. 20- 25 minutter.7
Lad pizzasnitterne køle af og skær dem i ud i trekanter efter smag og behag.8
Velbekomme!