Pølsemix med karry og ketchup. Hertil blåbærsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 650 gramnye kartofler
  • 350 gramgrillpølser
  • 1 spskkarry
  • 40 gramsolsikkekerner*
  • 125 gramblåbær
  • 300 gramsprød kålsalat
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pølsemix er en klassiker fra den lokale grillbar! Vi har lavet en knap så friteret udgave med kartofler, grillpølser og karry, som serveres med blåbærsalat.

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Skær løgene i tern. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem og pølserne i mindre stykker.

3. Fordel løg, kartofler, pølser, lidt olivenolie og karry i et ovnfast fad og bland det hele godt sammen. Krydr med salt og peber. Bag det i ca. 25 minutter - eller til kartoflerne er møre.

4. Imens pølsemixen er i ovnen, gør du salaten klar.

5. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl blåbærrene og bland kålsalaten med blåbær og de ristede solsikkekerner. Top med valgfri dressing.

6. Server pølsemixen med ketchup og blåbærsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad din børn skære kartofler og pølser i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre