Porre- og kyllingegryde - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver ikke så meget nemmere! I dag skal du blot varme resterne fra i går og servere med en nem salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen.

3. Rist græskarkernerne på en tør pande, til de begynder at "poppe" og blive lysebrune. Lad dem køle af på en tallerken.

4. Skyl salaten og æblerne og skær begge dele i mundrette stykker. Bland sammen til en lækker salat og top med græskarkerner og valgfri dressing.

5. Servér resterne fra porregryden med salaten - så er der lynhurtig aftensmad.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære æblerne til salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre