Pulled chicken burger med gulerods-slaw og druer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampulled chicken
  • 500 gramgulerødder*
  • 500 gramgrønne stenfri druer
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskakaciehonning*
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 6 stkbrioche burgerbolle
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pulled chicken er langtidsstegt kylling, som bliver helt mørt og lækkert. I denne udgave bruger vi en færdig udgave med marinade, som vi fylder i burgere sammen med lækker gulerods-slaw og vindruer. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Tilbered pulled chicken som anvist på pakken.

2. Skræl imens gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl vindruerne og skær halvdelen i halve. Gem resten som tilbehør.

3. Bland creme fraiche, mayonnaise, akaciehonning og sennep sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend sammen med gulerødder og de halve vindruer. Varm burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

4. Stil alt på bordet på et fad eller i små skåle - så er der serveret! Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i mindre stykker. De kan også blande dressingen til gulerods-slawen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre