Quesadillas med con carne og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  chili con carne
  • 150 gramportobellosvampe
  •  salat efter eget valg
  • 4 stktomater
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 75 gramrevet ost
  • 8 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Quesadillas med con carne og grønt

I samarbejde med

4.9, Mambeno-favorit!

Quesadillas er det mexicanske svar på en pizza og smager fantastisk! Du kan fylde dem med lige det, du har lyst til, og her har vi brugt resterne af chili con carne fra aftenen før. Men du kan sagtens bruge kylling eller andet, hvis du har lyst. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft, tænd for grillen eller stil en stor pande klar på komfuret.

2. Opvarm con carnen fra dagen før i en gryde eller i mikroovnen.

3. Vask svampene og stil dem til side. Skyl salaten, vask tomaterne og skær dem i tern. Vask og rens peberfrugten og skær den i strimler. Stil salat, tomater, peberfrugt og ost på bordet i små skåle.

4. Krydr svampene med salt og peber og steg dem ved høj varme i lidt olivenolie på en pande og stil dem til side.

5. Smør tortillaerne med lidt olivenolie på den ene side og grill dem, til de har fine brune striber - men pas på, det går hurtigt! Du kan også give dem en tur på panden eller, hvis det skal gå rigtig hurtigt, varme dem et par minutter i ovnen, til de begynder at blive gyldne i kanten.

6. Læg nu en tortilla på hver sin tallerken og lad børn og voksne fylde dem med det, de bedst kan lide. F.eks. salat nederst, con carne, ost, tomater, peberfrugter og svampe på toppen. Slut af med endnu en tortilla på toppen. Nu har du en quesadilla!

7. Tryk quesadillaerne lidt sammen med håndfladen og skær dem i trekanter som en pizza.

8. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre