Quesadillas med kylling og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Quesadillas er en mega lækker måde at bruge rester - og tortillapandekager på. Her har vi fyldt de sprøde quesadillas med rester af kylling, peberfrugt og revet ost og serveret dem med en nem salat med hytteost, æbler og solsikkekerner. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Rist solsikkekernerne på en tør pande. Skær løget og renset og skyllet peberfrugt i tern og riv kyllingekødet i strimler. Steg løgene i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt kyllingekødet, krydr med lidt salt og peber og steg videre, til kødet er gennemvarmt.

2. Smør tortillaerne med lidt olivenolie på den ene side. Læg en tortilla med den smurte side nedad på et spækbræt og fordel lidt kyllingeblanding og peberfrugt i et jævnt lag ovenpå. Krydr med salt og peber og drys med revet ost på toppen. Læg endnu en tortilla ovenpå med den oliesmurte side opad.

3. Flyt forsigtigt quesadillaerne til en bagerist eller grillen. Hvis du laver dem på grillen, skal du virkelig holde øje med dem - det går hurtigt, så pas på, de ikke bliver sorte! Når de har fået flotte striber på den ene side, vender du dem forsigtigt, så de også får flotte striber på den anden side. Brug en pizzaspade eller en stor paletkniv til at vende med.

4. Laver du quesadillas i ovnen, skal du placere dem på en bagerist og bage dem i ca. 15 min. ved 225 grader varmluft med en tallerken vendt på hovedet ovenpå. Så får de den rigtige form. Vend dem halvvejs - og pas på, tallerkenen er mega varm!

5. Lav en hurtig salat af skyllede salatblade, æbler i tern, hytteost og ristede solsikkekerner og server sammen med de sprøde tortillas og lidt skyllede radiser som gnavergrønt.

6. Velbekomme :o)

Tip

Vi har beregnet en quesadillas pr. person. Er I mere sultne i din familie, så køb lidt ekstra eller fyld flere grøntsager i. Du kan også skære lidt grønt i stave til gnavergrønt eller servere groft flute til, hvis ungerne ikke er de store salatspisere.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre