Quesadillas med mexi-fyld, ost og avocadosalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkfuldkornstortillas
  • 150 gramgrøn pikantost
  •  rester fra mexigryde
  • 150 gramrevet cheddar
  • 200 gramfrosne ærter
  •  icebergsalat
  • 1 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramtortillachips
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Quesadillas er klassisk mexicansk street food. Her har vi fyldt quesadillas med rester fra gårdsdagens mexi-gryde, pikantost og revet cheddar. Vi serverer dem med salat og tortillachips som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Smør alle tortillaerne med lidt olivenolie på den ene side. Læg nu en tortilla med olien nedad på et spækbræt. Smør tortillaen med pikantost og top med mexi-gryde og revet ost. Læg endnu en tortilla ovenpå med den smurte side opad.

3. Flyt forsigtigt quesadillaerne til en bagerist og bag dem i ca. 15 min. Er du modig, kan du vende dem forsigtigt halvvejs, så de bliver sprøde på begge sider - men du kan også bare undlade at vende, hvis du ikke lige er sprængfyldt med mexicansk selvtillid! Brug en pizzaspade eller en stor paletkniv til at vende med.

4. Overhæld ærterne med kogende vand og lad dem trække til de er optøet. Skyl salaten og skær den i skiver. Flæk avocadoerne og skær dem i tern. Skræl rødløget og skær det i tynde skiver. Bland iceberg, ærter, avocado og rødløg og top med valgfri dressing.

5. Server quesadillas med salat og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre olie og ost på tortilla-pandekagerne og top med fyld og ost. Vi har beregnet en quesadilla pr. person. Er I mere sultne i din familie, så køb lidt ekstra eller fyld flere grøntsager i.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre