Rispapirruller med kyllingefilet

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Rispapirruller er super lækre og kan fyldes med lige det, du og familien har lyst til. Her har vi fyldt rullerne med stegt kylling og masser af grøntsager - og lavet en lækker peanut/kokosdip til at dyppe i. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingefileterne i tyndestrimler og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Husk at krydre med salt og peber. Stil dem til side på en tallerken og dæk til med alufolie.

2. Pisk peanutbutter, kokosmælk og fiskesauce sammen i en gryde under langsom opvarmning. Saucen skal kun lige være gennemvarm men ikke bulderkoge - ellers skiller den. Smag til med lidt honning, citron - og evt. mere fiskesauce, hvis du synes. Lad peanutbuttersaucen køle lidt af.

3. Skær gulerødder og agurk i fine stave og hæld peanuts og bambusskud i små skåle. Stil det hele på bordet sammen med et fad fyldt med en blanding af kogende og koldt vand, så det er lillefingerlunt.

4. Læg et stykke rispapir i blød i vandet et par sekunder. Når det er blødt, tages det op. Læg det fyld, du bedst kan lide, på midten og rul sammen. Server med peanutbutterdip og sød chilisauce til at dyppe i.

5. Velbekomme!

Tip

Rispapir kan du ofte finde på hylden sammen med kokosmælk og specialiteter i de fleste supermarkeder. Har du kokosmælk tilovers, kan du sagtens fryse det ned i en lille bøtte, indtil du skal bruge det næste gang. Hvis du vælger at købe den søde chilisauce, er vores erfaring, at Nettos og Coops er de mest børnevenlige. Men du kan også prøve at lave din helt egen efter vores nemme opskrift - så styrer du helt selv, hvor stærk, den skal være:o) Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften! Lav evt. et par ekstra ruller til ungernes madpakker. Det er altid et hit! Pak dem evt. ind i bagepapir, så de ikke sætter sig fast.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre