Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Rispapirsruller, vietnamesiske forårsruller eller friske forårsruller - kært barn har mange navne. Her har vi fyldt rullerne med masser af friske grøntsager, avocado, rejer og chilimayonnaise på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrosne rejer
- 1 stklime
- 0.5 stkagurk
- 2 stksnackpeber
- 150 gramgulerødder
- 125 gramsukkerærter
- 2 stkavocado
- 3 stkæbler
- 1 stkhjertesalat
- 100 gramrispapir
- chilimayonnaise
- soya
Fremgangsmåde
1
Kom rejerne op i en si og overhæld dem med kogende vand. Vend dem herefter med limesaft.2
Skyl alle grøntsagerne og skræl gulerødderne. Snit agurken, snackpeberne, gulerødderne, sukkerærterne og avocadoerne i strimler. Skær æblerne i både.3
Fyld et fad med en finger-lun blanding af koldt og varmt vand vand, og stil det på bordet sammen med alt tilbehøret.4
Læg et stykke rispapir i blød i vandet i 5-10 sekunder. Det må gerne stadig være lidt stift, når det kommer på tallerkenen, da det bliver blødere på et øjeblik.5
Læg yndlingsfyldet i midten, fold siderne ind over og rul sammen. Spis som en hel rulle eller skær i mundrette bidder. Top med chilimayo, dyp i soya og server med æblebåde som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.
Ekstra smag: Tilføj friske koriander i rullerne.