Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem og smagfuld ret med en rød karryblanding fra frost, kylling, babymajs og kokosmælk, serveret med ris og peanuts på toppen. Vælg gerne fuldkornsris - men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 280 gramkyllingefilet
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 2 spskmajsstivelse
- 225 grambabymajs på dåse
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.3
Varm en dyb gryde eller wok op med lidt olivenolie og svits kyllingestykkerne. Tilsæt karryblandingen og svits det hele i ca. fem minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og bring retten i kog.4
Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og hæld det forsigtigt i retten under omrøring.5
Dræn majsene for væske og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt majs og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.6
Server retten i skåle med ris og top med peanuts - og friske koriander, hvis I har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Friske koriander og limesaft.