Rugbrødschips med kanelsukker

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne her opskrift er genial, når du har en tør rugbrødsrest tilovers. Så kan du nemlig bruge den til sprøde rugbrødschips, som vi har peppet op med kanelsukker. De er perfekte som snacks i madpakken. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær rugbrødet ud i blokke der har den størrelse, som du gerne vil have dine rugbrødschips. Skær nu blokkene ud i helt tynde skiver med din største og bedste kniv. De skal ikke være for tynde, men heller ikke for tykke! Hos Mambeno kan vi bedst lide dem, når de er 1-2 mm.

3. Læg de ubagte rugbrødschips på en bagerist og pensl dem med raps- eller olivenolie på den ene side - eller endnu bedre: Brug en oliespray, der kan købes i de fleste supermarkeder. Det er mega nemt.

4. Bag chipsene i ovnen i 10-15 minutter, til de er blevet gyldne og sprøde. Men hold øje med ovnen, pludselig går det stærkt.

5. Drys med blandet kanel og sukker og lad chipsene køle af på lidt køkkenrulle. Opbevar dem i en beholder med tætsluttende låg.

6. Velbekomme!

Tip

Hvis du har flere rugbrødsrester tilovers, som du ikke ved, hvad du skal bruge til, så prøv vores lækre rugbrødsknas, der er perfekt som drys på skyr, yoghurt og koldskål. Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn blande kanel og sukker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre