Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Sprøde fiskefileter paneret i rugmel og serveret med kartofler, blomkål og en simpel remouladesauce. En super nem ret med fisk, der er god til børn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkblomkål
- 50 gramrugmel
- 225 gramrødspættefileter
- 3 dlmadlavningsfløde 8 %
- 60 gramremoulade
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste par minutter - så sparer du på strømmen.2
Bland rugmel, salt og peber sammen i en skål.3
Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter rødspættefileterne i rugmelsblandingen.4
Varm en pande op med olie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem til de er flot gyldne.5
Kom madlavningsfløde og remoulade op i en kasserolle. Bring sovsen i kog og smag til med salt og peber.6
Server de rugmelspanerede fiskefileter med kartofler, blomkål og remouladesauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.