Rugmelspaneret fiskefilet med kartofler, blomkål og remouladesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 50 gramrugmel
  • 225 gramrødspættefileter
  • 3 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 60 gramremoulade
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspaneret fiskefilet med kartofler, blomkål og remouladesauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Sprøde fiskefileter paneret i rugmel og serveret med kartofler, blomkål og en simpel remouladesauce. En super nem ret med fisk, der er god til børn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 50 gramrugmel
  • 225 gramrødspættefileter
  • 3 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 60 gramremoulade
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste par minutter - så sparer du på strømmen.

2. Bland rugmel, salt og peber sammen i en skål.

3. Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter rødspættefileterne i rugmelsblandingen.

4. Varm en pande op med olie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem til de er flot gyldne.

5. Kom madlavningsfløde og remoulade op i en kasserolle. Bring sovsen i kog og smag til med salt og peber.

6. Server de rugmelspanerede fiskefileter med kartofler, blomkål og remouladesauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre