Rullepølse, kartoffelmad og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk en rugklapper og læg den sammen med friskost, salat, rullepølse og vasket agurk i skiver. Smør rugbrødet med friskost og top med kogte kartofler i skiver, mayonnaise og evt. lidt purløg eller andet grønt på toppen, hvis ungerne er til det.

2. Pak et hårdkogt æg - enten pillet eller med skal og en lille hyggelig besked - et par dadelsnacks og skrællede gulerødder i madpakken.

3. Velbekomme :o)

Tips

Hvis du har større børn, eller der er voksne til at assistere ungerne med madpakken, kan du evt. pakke mayonnaisen til æggemaden i en tætsluttende beholder. Så bliver madpakken ikke "smattet". Husk blot en lille kniv eller ske til at toppe æggemaden med mayoen, når den skal spises :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre