Saftige BBQ-burgere med filet og coleslaw. Hertil vandmelon.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 2 spsksød sennep
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 0.5 stkvandmelon
  •  salt
  •  peber
  •  bbq sauce
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Saftige BBQ-burgere med filet og coleslaw. Hertil vandmelon.

I samarbejde med

En saftig burger med færdigmarineret filet, hjemmelavet coleslaw og BBQ-dressing serveret med vandmelon som tilbehør. Vælg gerne marmoreret grillfilet med smokey BBQ - men vær opmærksom på en længere tilberedningstid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 2 spsksød sennep
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 0.5 stkvandmelon
  •  salt
  •  peber
  •  bbq sauce

Fremgangsmåde

1. Steg svinefileten som anvist på pakken.

2. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

3. Rør creme fraiche, mayonnaise, sød sennep, salt og peber sammen og vend sammen med snittet spidskål og revne gulerødder.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Skær vandmelonen ud efter eget ønske.

6. Skær svinefileten i skiver. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre coleslaw-dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre