Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Super lækker grillmad med saftige koteletter, grillede nektariner, paprikadressing og pommes frites. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 grampommes frites
- 1 stkhjertesalat
- 500 gramnektariner
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 3 dlfraiche 5%
- 1 spskketchup
- 0.5 spskpaprika
- 1 fedhvidløg
- 75 gramsalatost i tern
- peber
- olie
- bagepapir
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Læg de frosne fritter på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med lidt olie og bag dem i ovnen i 25-30 minutter.3
Skyl salaten og skær det ud i strimler efter smag. Skyl nektarinerne og skær dem i både. Gem dem til senere, når du steger koteletterne.4
Steg koteletterne på en grill eller pande, til de er gennemstegte. Steg også nektarinerne et par minutter på hver side. Lad koteletterne hvile inden servering.5
Bland en hurtig dressing af fraiche, ketchup, paprika og presset hvidløg og smag til med salt og peber.6
Bland salat, nektariner, salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.7
Server de saftige koteletter med fritter, salat og paprikadressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære nektariner i både. De kan også blande dressingen.