Salat med bagte rødbeder, spinat, æble og feta. Hertil humus og madbrød.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramfriske rødbeder
  • 25 grampinjekerner
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 2 stkæbler
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 0,5 spskhonning
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
  • 200 gramhummus
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Salat med bagte rødbeder, spinat, æble og feta. Hertil humus og madbrød.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker salat med bagte rødbeder, spinatblade, æbler i tern, feta, ristede pinjekerner og en simpel dressing af olivenolie, eddike og honning. Serveret med færdiglavet hummus og lune fuldkornsmadbrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramfriske rødbeder
  • 25 grampinjekerner
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 2 stkæbler
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 0,5 spskhonning
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
  • 200 gramhummus
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Skræl rødbederne og skær dem i grove tern. Vend rødbederne med olivenolie, salt og peber og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødbederne i ovnen i ca. 20 min.

2. Imens rødbederne bager: Rist pinjekernerne på en tør pande. Skyl spinaten og æblerne. Skær æblerne i mindre tern. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål.

3. Vend de bagte rødbeder sammen med spinaten, æblerne, salatosten (vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske) og dressing. Top med ristede pinjekerner.

4. Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.

5. Server rødbedesalaten med lune madbrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og spinaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre