Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker sprød salat med spidskål, broccoli, forårsløg og bredbladet persille, som vi topper med en nem creme fraiche dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 stkbroccoli
- 3 stkforårsløg
- 0.5 pottebredbladet persille
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spskakaciehonning
- 1 spskdijonsennep
- 0.5 spskfrisk eller tørret estragon
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Skyl broccolien og pluk den i små buketter.2
Skær top og bund af forårsløgene, vask dem og skær dem i tynde ringe. Hak persillen fint.3
Bland en dressing af creme fraiche, honning, sennep og estragon. Smag til med salt og peber.4
Top salaten med dressingen lige inden servering eller server den i en skål for sig. Velbekomme!