Salattacos med mexicansk chili

Ingredienser

  • 350 gramløse majs
  •  rester fra mexicansk chili
  • 2 stkmini romainesalat- eller hjertesalat
  • 2 stktomater
  • 1 stkagurk
  • 400 gramgulerødder*
  • 50 gramrevet mager ost
  •  ketchup
  •  tacosauce- kan udelades
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har du mexicansk chili eller anden kødsauce tilovers, så prøv denne anderledes og lidt sundere udgave end med de normale tacoskaller. Og så kan I jo vædde om, hvem i familien der kan spise en hel salattaco med fingrene, uden den går i stykker :o)

Fremgangsmåde

1. Skyl majsene i koldt vand og rør halvdelen sammen med resterne af den mexicanske chili. Resten gemmes til topping. Varm nu den mexicanske chili op i enten en gryde eller mikroovnen.

2. Pil salatbladene fra hinanden, skyl dem og skær evt. den nederst del fra. Vask tomaterne og skær dem i fine tern. Skræl gulerødderne og vask agurken. Skær halvdelen i fine tern og den anden halvdel i stave til gnavergrønt.

3. Sæt grøntsager og revet ost på bordet i små skåle og lad folk mikse deres egne salattacos! Top evt. med ketchup eller tacosauce og gab så højt, I kan!

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet, men det er billigere at købe et helt stykke ost og rive det. Så har du også til morgenmad og eftermiddagsboller. Og du ved, hvad der er i: Ost, og ikke alt muligt andet.

Du kan i øvrigt bruge lige de grøntsager, du har lyst til. Rå løg er f.eks. lækre på toppen i små fine tern. Men det er nok mest de voksne (der ikke skal kysse lige efter maden), der synes det :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre