Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi rester fra farsbrød i lækre sandwich med flødeost, tomater og salat. Vi serverer det hele med appelsiner og gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramfriske spinatblade
- 250 gramcherrytomater
- 500 gramgulerødder
- 4 stkappelsin
- 8 skivegroft sandwichbrød
- rester fra farsbrød
- 150 gramflødeost med urter
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl spinat og tomat og skær tomaterne i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt. Skær appelsinerne i skiver.2
Rist brødet i en brødrister eller i ovnen.3
Skær farsbrødet i tynde skiver. Du kan enten lune dem på en pande eller mikroovnen eller serverer dem kolde.4
Byg din egen sandwich smurt med flødeost og lagt sammen med salat, tomater og farsbrød. Server med gulerødder og appelsiner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver. De kan også smøre deres egen sandwich.