Sandwich med fiskefilet, æg og hjemmerørt remoulade. Hertil gnavergrønt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  • 4 stkmultikerneboller
  •  olie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sandwich med fiskefilet, æg og hjemmerørt remoulade. Hertil gnavergrønt.

I samarbejde med

En lækker sandwich med paneret fiskefilet, kogte æg og hjemmerørt remoulade. Serveret med gulerods- og agurkestave som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  • 4 stkmultikerneboller
  •  olie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i en gryde i ca. 9 min.

2. Varm en pande op med olie og steg fiskefileterne til de har en gylden farve på begge sider. Krydr med salt og lidt peber.

3. Imens fiskefileterne steger: Kom mayonnaise, pickles og karry i en skål og blend det hele sammen med en stavblender til du har den ønskede konsistens.

4. Skyl hjertesalat og agurk og skræl gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave.

5. Rist bollerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien bygge deres egen sandwich med gulerødder og agurk som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre