Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En lækker sandwich med paneret fiskefilet, kogte æg og hjemmerørt remoulade. Serveret med gulerods- og agurkestave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 500 grampaneret fiskefilet
- 2 dlmayonnaise
- 100 grampickles
- 0.5 spskkarry
- 1 stkhjertesalat
- 1 stkagurk
- 300 gramgulerødder
- 4 stkmultikerneboller
- olie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog æggene i en gryde i ca. 9 min.2
Varm en pande op med olie og steg fiskefileterne til de har en gylden farve på begge sider. Krydr med salt og lidt peber.3
Imens fiskefileterne steger: Kom mayonnaise, pickles og karry i en skål og blend det hele sammen med en stavblender til du har den ønskede konsistens.4
Skyl hjertesalat og agurk og skræl gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave.5
Rist bollerne på en brødrister eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien bygge deres egen sandwich med gulerødder og agurk som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.