Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Juhuu! Det er så nemt med mad til to dage - særligt på dag to! I dag skal resterne fra gårsdagens sheperds pie blot opvarmes, og der skal lunes brød og skæres gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra sheperds pie
- 1 stkgroft flute
- 0.5 stkrød peberfrugt
- 2 stkæbler
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovn eller mikroovn og lun flutet. Husk dog, at brød har bedst af at blive varmet i ovnen eller på brødristeren.2
Skyl og fjern kernerne fra både æbler og peberfrugt og skær begge dele til gnavergrønt.3
Server sammen med sheperds pie og det lune flute.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenett: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt, og så kan de selvfølgelig hjælpe med at dække bord!