Sliders - miniburgere

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg eller alm. løg
  •  salat efter eget valg
  • 500 gramhakket oksekød
  •  ost i skiver
  • små burgerboller
  •  mayonnaise
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på helt klassiske og mega lækre amerikanske sliders - eller på dansk: Miniburgere! Du kan købe brødene færdige eller prøve vores mega lækre opskrift, hvis du har lidt ekstra tid. Bare klik på kokkehuen i ingredienslisten!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft - eller tænd for grillen, hvis vejret er til det. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skær rødløget i ringe. Vask salaten og riv den i grove stykker.

2. Form små bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Steg bøfferne på grill eller pande til de er, som du bedst kan lide dem. Til dem, der kan lide ost i deres burgere, kan du lægge en skive ost på hver bøf, lige inden du tager dem af panden. Så når osten at smelte og blive ekstra lækker!

3. Lun bollerne i ovnen eller på grillen og stil dem på bordet sammen med det øvrige tilbehør i små skåle.

4. Lad familien sammensætte deres yndlingssliders - og SÅ skal der gabes højt. Velbekomme :o)

Tip

Opskriften her er lavet som sliders - altså miniburgere. Men hvis du hellere vil kaste dig over en fuldvoksen burger laver du selvfølgelig bare bøfferne lidt større og køber (eller laver) store burgerboller.

Og apropos burgerboller, så skal du altså prøve vores mega gode opskrift på ægte amerikanske brioche-burgerboller. Indrømmet: De er til den syndige side - blottet for fuldkorn og fyldt med smør og hvidt hvedemel - men vi lover, at de er det hele værd, hvis du har tid til overs. Men vi har selvfølgelig også en lækker opskrift på burgerboller med fuldkorn, hvis det er!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre