Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker sprød kålsalat med revne radiser og fintsnittet spidskål, som vi blander med sød sennepsdressing. Salaten kan købes færdig, men du kan også lave den selv som her. Salaten passer godt som tilbehør til de fleste retter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 10 stkradiser
- 0.5 stkrødt el. alm. spidskål
- 4 stkforårsløg
- 1 pottepersille
- 4 spskrapsolie
- 4 spskbalsamicoeddike
- 1 spskakaciehonning
- 1 spskdijonsennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl radiserne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Hak persillen fint.2
Bland olien sammen med eddike, honning og sennep og smag til med salt og peber.3
Bland grøntsagerne med dressingen. Velbekomme!