Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Hip hip hurra for mad til to dage - fordi det er nemt, lækkert og lynhurtigt dagen derpå. Her får du andedagsudgaven af vores spaghetti med rodfrugtbolognese. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- rester fra rodfrugtbolognese
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk- eller andre grøntsager
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af bolognesen i en gryde eller i mikroovnen.2
Skræl imens gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server sammen med spaghetti, bolognese - og selvfølgelig masser af ketchup!3
Velbekomme :o)