Spaghetti med rodfrugtbolognese - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hip hip hurra for mad til to dage - fordi det er nemt, lækkert og lynhurtigt dagen derpå. Her får du andedagsudgaven af vores spaghetti med rodfrugtbolognese. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af bolognesen i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skræl imens gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server sammen med spaghetti, bolognese - og selvfølgelig masser af ketchup!

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre