Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
5 min
Lynhurtig spaghetti med resterne fra gårsdagens vintergryde, som vi pepper op med hakkede tomater og hvidløg, og serverer med revet ost på toppen og gulerødder som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- rester fra vintergryde
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 1 fedhvidløg
- 200 gramsnackgulerødder
- 100 gramrevet parmesan
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af vintergryden i en gryde og tilsæt hakkede tomater og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.2
Skyl snackgulerødderne.3
Server spaghettien med kødsovs, revet ost på toppen og gulerødder som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse hvidløget og røre i saucen.